Tovi on taas vierähtänyt päivittelemättä mitään uutta. Suru Toscan poismenosta on vaihtunut hiljaiseen ikävään, kaunis uurna on hyllyn päällä siellä missä on myös ensimmäisen tanskandoggini, Denim Danes Freddy vs Jason, tuhkauurna. Tällä hetkellä kotiamme siis asuttaa Tara ja Gizmo, mutta ei kauan, kun Taran velipoika Rocky liittyy joukkoon.

Rocky on siis tosiaan meidän Taran täysveli, jonka aikoinaan luovutusikäisenä meille haimme. Tarahan saapui sitten taloon puoli vuotiaana. Kun sisarukset olivat noin puolitoistavuotiaita, jouduimme elämäntilanteen suuren muutoksen vuoksi luopumaan toisesta, ja siinä tapauksessa järkevintä oli antaa pois tuo kaikkien kanssa toimeen tuleva taivaanrannan maalari Rocky. Nyt, kun sisarukset pian täyttävät 6 vuotta, Rockyn omistajan elämäntilanne on muuttunut, eikä meistä kukaan halua Rockyn muuttavan mihinkään vieraaseen paikkaan vaan pappa tulee takaisin kotiin ja ympyrä on sulkeutunut. Sisarukset saavat viettää eläkepäivänsä meidän hellässä huomassa omakotitalossa hyvien lenkkimaastojen äärellä. :) Pidämme peukut pystyssä että alun totuttelun jälkeen Gizmo ja Rocky tulevat toimeen keskenään, onneksi molemmat ovat leikattuja ja perus leppoisia ukkeleita.

Ja sitten hevosasiaa. Pitkällisen etsinnän ja muutaman "väärän" valinnan jälkeen pihaamme on nyt vakiintunut pitkäaikaiseen ylläpitoon kaksi hevosta. Tässäpä tulee heidän esittelynsä sitten.

Luck's Call a.k.a Luke a.k.a Lukkeri

Lämminverinen ravihevonen

synt. 1.5.2004

Ruuna

blogi%20lukkeri-normal.jpg

Lukkeri on mitä valloittavin ranskalainen herrasmies. Tämä hevonen ei stressaa mistään. Ainoa mistä herra ei piittaa on ötökät ja ötökkämyrkyt. Herralla on ajoittain hitusen omalaatuinen huumorintaju, mutta kun jaksaa päästää sen harmittomat höpsöilyt ohi niin herra on ihan unelmien täyttymys. Tällä ei pelota lähteä yksinään maastoon, tällä ei oikeastaan pelota tehdä mitään. Rakastan!

 

Vidan Huru a.k.a Viltsu a.k.a Vildemar

Suomenhevonen

synt. 16.4.1999

Ruuna

blogi%20viltsu-normal.jpg

Oi Viltsu the mammutti. Tämä herra on varsamaisen utelias ja innostunut kaikkea kohtaan, kaikkea pitää tulla tutkimaan ja ihmetellä korvat höröllään. Viltsun kanssa meillä on vielä hieman pelisäännöt hakusassa, koska jos jonkun hevosen kanssa ne pitää olla selvät, se on Viltsu. Ei muuten, mutta luoja auttakoon että tämä hevonen on valtavan kokoinen! Ei siis pelkästään korkea, vaan ihan jokapäin iso. Toki ei se korkeuskaan ihan vaatimaton ole, karkea arvio on noin 170cm. Tarhan laidalta kun tätä ihastelee, ei näytä edes isolta, mutta annas olla kun menee viereen seisomaan niin johan alkaa tajuta että se ei todellakaan ole pieni, kaviotkin on kuin leipälapiot! Mutta onneksi sinänsä ihanan leppoisa luonne, ei tämäkään turhia stressaile. Herrat kun pistettiin ekaa kertaa samaan tarhaan niin tämä hetken nuuskutteli maata, piehtaroi, ja molemmat meni vieretysten syömään heinää. :D Viltsun kanssa ei olla vielä päästy maastoilemaan paarmaongelman takia, joten nähtäväksi jää kuinka herra siellä menee. Stay Tuned! :D

 

Hellettä piisaa, koirat läkähtyy, ihmiset läkähtyy ja hevosilla menee hermot ötököihin. Onneks meillä ainoa joka ukkosta pelkää on Tara, muut ei ole moksiskaan. Ainiin, Tara jaksaa edelleen porskuttaa vallan mainiosti sydänviasta huolimatta, nyt toki on juoksujen takia hieman väsynyt, mutta muutoin oikeinkin hyvässä kunnossa!

20140729_231609-normal.jpg29032014424-normal.jpg