Heipparallaa vaan kaikille! Tuumailin tossa, että kun mitään suurempia kommelluksia ei ole (vielä) tälle aamulle sattunut mistä kirjoittaa (lukuunottamatta aamun herätystä kun lattioilla oli kaksi kusta, kaksi paskaa ja kaksi oksennusta, OLÈ!) niin voisin vaikka esitellä jollain lailla nämä torpassa tällä hetkellä majailevat karva-aarteet. Lienee paikallaan edetä vanhimmasta nuorimpaan.

29032014429-normal.jpg

Perfect Sunshine Cry Baby a.k.a Tara

Tanskandoggi narttu

Synt. 10.9.2008

Lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä terve, dilatoiva kardiomyopatia todettu syksyllä 2013

Tara on meidän kodin kruunaamaton kuningatar, sohvachampion, jääkaappivalio. Tämä koira tunnistaa nakkipaketin äänen kilometrien päästä. Hyvin oman arvonsa tunteva neiti, jota täytyy osata käsitellä oikein jotta hänen kanssaan pärjää. Rakastaa sylittelyä, suukottelua, halimista ja rahnuttelua, ja viihtyykin parhaiten ihmisen kainalossa, ja mitä lämpimänpää on, sen parempi hälle. DCM on hieman hidastanut neidin vauhtia, ei enää juurikaan juoksentele satunnaisia doggihepuleita lukuunottamatta. Viettää aikansa lähinnä makoillen ja syöden. Lääkityksellä kuitenkin pärjää. Tämän koiran kanssa on nähty ja tehty paljon, ja jokainen päivä on lahja.

 

20140419_134424-normal.jpg

Gizmo

Rekisteröimätön käyttölinjainen saksanpaimenkoira uros

Synt. 17.7.2010

Lonkat ja selkä ok.

Gizmo on äidin oma palliton pikku prinssi. Tämä koira on kaikkea sitä mitä voisin koiralta koskaan toivoa, ja enemmänkin. Tämä on se koira mikä sai vannoutumattoman pk-rotujen antikannattajan rakastumaan rotuun. Gizmo on rakastettavan välitön, innokas, rohkea, älykäs, nöyrä, aina toimintavalmis ja kaikin puolin todella loistava rotunsa edustaja. Tämän pojan kanssa voisi harrastaa ihan mitä vaan ja se varmasti toimisi kaikessa. Ainoa pieni miinus koirassa on hieman turhan vahva suojeluvaisto minun suhteeni, mutta kun sen tietää ja tunnistaa, ei siitä ole ollut haittaa kenellekään. Jos saisin tämän koiran elämänilon tallennettua itseeni, olisin varmasti huikean onnellinen ihminen.

 

blogitosca-normal.jpg

Tosca

Rekisteröimätön sekalinjainen saksanpaimenkoira narttu

Synt. 6.11.2013

Tämä pikku kekkula se on oikein riiviöiden riiviö! Kun olimme käyneet pentuja katsomassa ja olin valinnut sieltä sen rauhallisen vähän pullukan pörröisen pennun, aloin maalailla piruja seinille ja sanoin isännälle että kun Gizmo on aina ollu niin helppo, niin seuraava on varmaan joku hirvee devil. Olisinpa pitänyt suuren suuni kiinni. Tämän koiran kanssa ei aika käy pitkäksi, ja tunneskaala mitä tämä aiheuttaa on rajaton. Kuinka voikaan koira olla samaan aikaan niin rakastettava ja niin raivostuttava? Ensin se käy kylpemässä vesikupissa ja sitten se tulee ihmisen luo niin suloisen näköisenä ettet voi olla silittämättä, kunnes huomaat että tassut on märät. Eipä sillä, kyllä tämä kekkula saa nauramaankin joka ikinen päivä, se on vaan niin vauhdikas ja niin törppö että aiheuttaa hullunkurisia tilanteita. Tosca on mielestäni todella kaunis rotunsa edustaja, käyttöominaisuuksiltaan ei yhtä hyvä kuin Gizmo, tämä neiti ei ole kovin ohjaajasidonnainen. Luultavasti tytöstä tulee myös suht. kookas, alle puoli vuotiaana painoa oli jo piirun yli 20kg. Aika näyttää mitä tästä riiviöstä tulee.

 

Siinäpä sitä oli esittelyä kerrakseen. Näiden elikoiden lisäksi meidän 120 neliöistä omakotitaloa asuttaa siis minä ja avopuolisoni. Toukokuun aikana meille muuttaa ylläpitoon kaksi hevosta, joista sitten esittelyt myöhemmin.